Алессандро Пеннесе представив революційну роботизовану гусеничну платформу під назвою Vktor, призначену для підвищення ефективності сільського господарства, зниження експлуатаційних витрат та підвищення якості врожаю. «Вктор» є кроком уперед у сільськогосподарському секторі завдяки впровадженню передової автоматизації, що дозволяє приділяти пріоритетну увагу безпеці працівників та покращенню умов праці.

Vktor може похвалитися безліччю інноваційних функцій, у тому числі чотирма датчиками наближення, стратегічно розташованими вздовж корпусу, що забезпечує точну навігацію в навколишньому середовищі. Інтеграція лідарної технології ще більше підвищує просторову обізнаність та точність навігації. Ці атрибути дозволяють гусеничному роботу-трактору виконувати завдання автономно, усуваючи необхідність втручання людини.

Vktor

Vktor

Прихильність дизайнера до принципів сталого розвитку очевидна у конструкції Vktor, в якій використовуються екологічно чисті матеріали, такі як технологія Sheet Molding Compound (SMC), термореактивний листовий матеріал, що містить скловолокно. Виробничий процес включає гаряче штампування в сталевих формах, що забезпечує довговічність і екологічність.

Vktor

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Безкоштовні газові лічильники: хто з українців зможе отримати новий пристрій

Російський окупант, що залишився без рук, показав, як омиває медаль. Відео

Показати ще

«Вктор» оснащений потужним акумулятором ємністю 12 кВтг довжиною 1200 мм, що забезпечує безперебійну роботу та знижує необхідність частої підзарядки. Незважаючи на свої вражаючі можливості, робот залишається компактним: довжина 2100 мм та ширина 1400 мм. Завдяки своїм інноваційним функціям та прихильності до принципів сталого розвитку Vktor обіцяє зробити революцію в сільськогосподарському ландшафті, одночасно підвищуючи загальну ефективність галузі.

Читайте також:

Захочеться з'їсти дві тарілки за один раз: рецепт справжніх китайських пельменів із секретом

Горіховий Спас: що сьогодні заборонено робити і про що говорять прикмети

Чим потрібно посипати цибулю, щоб вона зберігалася всю зиму і не псувалася