Українських водіїв "обрадували" черговими нововведеннями: про свої посвідчення водія доведеться забути, оскільки виникне необхідність отримати нові права.

І це не просто процедура обміну старої пластикової картки на формат нового зразка. Все набагато серйозніше – вам доведеться складати іспити!

Як повідомляє finance.ua , відповідні норми має запровадити Верховна Рада. Крім того, за словами чиновників, такі положення вже давно застосовують у країнах Європи.

Зокрема, заступник голови парламентського комітету з транспорту та інфраструктури Юлія Клименко заявила, що громадяни мають відновлювати свої посвідчення кожні 10-15 років, а водії транспортних компаній мають підтверджувати свої права кожні п'ять років.

З іншого боку, вводяться і деякі послаблення, пов'язані з процедурою отримання прав водія. Наприклад, їх можна буде отримати без прив'язки до місця проживання або до місця навчання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чиновники пропонують скасувати подвійну плату за технічне оглядання (ТО) для автоперевізників, які їздять за кордон. Йдеться про внутрішнє ТО та техогляд за європейськими стандартами. Наразі перевізники змушені платити за обидва.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Про що насправді свідчать поцілунки чоловіка в вашу руку

Показати ще

Читайте також:

"Вже всі готові": мольфарка розповіла про перемогу ЗСУ та розгром армії Путіна

Він просто тане в роті: рецепт заливного пирога з сардинами та рисом

Доведеться працювати на 5 років більше: що чекає на українських пенсіонерів. Час готуватися