Знаменитий автомобіль отримав безліч конструктивних змін, внаслідок чого втратив свою заводську справжність, але від цього став лише кращим.

Як бачимо на фото, кастомний "Запорожець" знаходиться в ідеальному стані і виглядає по-справжньому люксово. Разом з комбінованим забарвленням кузова він відрізняється тим, що поєднує в собі ідеально підігнані один до одного елементи ще кількох споріднених моделей (966-й та 998-й).

Фото Запорожця з Європи: скрін із мережі

Крім того, автоентузіаст, що живе в Європі, приділив пильну увагу колесам, які значно перевершують у ширині базові, а також мають хромовані центральні вставки. У салоні машини можна знайти небачену для представників радянського автопрому високоякісну натуральну шкіру.

Фото Запорожця з Європи: скрін із мережі

Про зміни в моторному відсіку автомобіля нічого невідомо, але, ймовірно, там встановлено щось цікавіше за стандартний для ЗАЗ-968 чотирициліндровий бензиновий двигун, що розвиває 41 кінську силу і поєднується з механічною КПП. Втім, навіть із таким малопотужним агрегатом автомобіль здатний розганятися до 118 км на годину.

Популярні новини зараз

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

Депутат Пушкаренко розповів, що після «виборів» президента РФ легітимність путіна сумнівна

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Показати ще

Фото Запорожця з Європи: скрін із мережі

Читайте також:

У Росії загадково зник бойовий літак МіГ-31. Його ніхто не може знайти

У мережі показали майора ТЦК, який любить випити та накидатися на дівчат. Фото

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу